..:: DK-RIDERS FORUM ::..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Moto-mama :D:D:D sexualna pomocka ;)

2 posters

Goto down

Moto-mama :D:D:D sexualna pomocka ;) Empty Moto-mama :D:D:D sexualna pomocka ;)

Odoslať  Kuko.sk So február 09, 2008 12:02 am

Moto-mama :D:D:D sexualna pomocka ;) 0005_moto_mama
Nedávno se ke mě dostal jeden moc zajímavý obrázek. V první chvíli mě to dost pobavilo ale později mi došlo, že to není až tak špatný nápad. Jedná se o netradiční erotickou pomůcku pro motorkáře. Svoje uplatnění ovšem najde i mezi BMX jezdci. Více v této novince...
Asi vás nejvíc zajímá, co to vlastně je... Je to erotická pomůcka pro všechny náruživé milovníky, kteří chtějí ženu držet za něco "pořádného" :-)

V podstatě je to kožený váhový pás, na kterém jsou upevněna motokrosová řídítka. Ovšem při troše fantazie si můžete představovat, že držíte řídítka BMXová. Za tímto vynálezem s názvem Moto Mama stojí firma Franchize Productions. Bohužel jsem již tento produkt nikde nenašel a tak není ani jisté, jestli se ještě vyrábí. Ovšem každý šikovnější domácí kutil má tuto vychytávku vyrobenou za odpoledne, takže proč utrácet peníze za dobírku.
Moto-mama :D:D:D sexualna pomocka ;) 177_0001_092903motomama
Moto-mama :D:D:D sexualna pomocka ;) 177_0002_74_pics

Naposledy upravil dňa So február 09, 2008 11:36 am, celkom upravené 4 krát.
Kuko.sk
Kuko.sk
------------------------
------------------------

Počet príspevkov : 95
Registration date : 18.11.2007

Návrat hore Goto down

Moto-mama :D:D:D sexualna pomocka ;) Empty Re: Moto-mama :D:D:D sexualna pomocka ;)

Odoslať  Freestyler_69_svk So február 09, 2008 1:11 am

kubo uprav nazov temi ved uznaj ked ich tu bude 10 takychto nazvou bude v tom taky bordel ze nebudeme vdiet co kde je
Freestyler_69_svk
Freestyler_69_svk
------------------------
------------------------

Male Počet príspevkov : 152
Registration date : 18.11.2007

Návrat hore Goto down

Návrat hore

Povolenie tohoto fóra: